Мальвіна Чукля з третього сезону модельного реаліті ″Топ-моделі по-українськи″ (Новий канал) спробувала свої сили в іншому проєкті.

Почуття стилю – те, чого в Мальвіни Чуклі не відняти. Хоча дівчина живе в маленькому селі у Чернівецькій області, вона стежить за трендами і не боїться експериментувати. Тому з радістю погодилася продемонструвати свої модні таланти у новому проєкті "Богині шопінгу".

"На карантині я не порушувала режим самоізоляції, виходила з дому тільки в разі крайньої потреби. Тож встигла скучити за зйомками. Я не відразу погодилася на участь у проекті, довго думала, чи треба воно мені. Але врешті-решт дуже захотілося змінити обстановку і зануритися у режим ТБ", - каже Мальвіна Чукля

"Богиня шопінгу" – проект, у якому дівчата збирають look за чотири години з бюджетом у 5 тисяч гривень. Учасниці виставляють оцінки одна одній за зібраний образ, а також отримують бали від модного експерта Леоніда Мартинчика. Зйомки тривали три дні, заради них Мальвіна приїхала до Києва. І хоча модель не дуже добре почувалася, зі своїм завданням впоралася і відповідний образ підібрала.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Перший знімальний день був дуже складним! До того ж ще по дорозі до столиці мені стало зле в автобусі, – зізналася Мальвіна. – Коли під час зйомок дізналася, що доведеться шукати образ для кастингу у "ВИА Гру" в магазині вечірніх суконь, трохи засмутилася. Адже це зовсім не моя історія, не мій стиль! Але я показала, що сексуальність – це не лише оголені сідниці. А ще мене дуже вразив Леонід Мартинчик. У житті він такий же милий і приємний, як і в кадрі.

У фіналі Мальвіна постала перед глядачами у вишуканій блискучій червоній сукні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андре Тан взяв під крило учасницю "Супер Топ-моделі по-українськи"

Як повідомляв портал Знай.ua, на експерта "Топ-модель по-українськи" спокусилась учасниця

Також Знай.ua писав, "Топ-модель по-українськи" заговорила про участь у церковному хорі