Олексій Потапенко - відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", а також батько прекрасного сина Андрія, який з'явився в минулому шлюбі артиста з Іриною Горовою. Потап активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Так, цього разу він показав фанатам кумедне фото, на якому позує в цікавому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Потап з'явився у своєму будинку він стоїть босий і фотографує себе в дзеркало на телефон. На ньому коричневі шорти і темна толстовка цікавого візерунка. На голові репера модна блакитна кепка, але найбільше уваги привертають його яскраві жовті шкарпетки. Правда, увагу шанувальників привернуло ще дещо, а саме "паркет" на стіні позаду Олексія. Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засинаючи його компліментами і жартами в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.