Сьогодні, 16 вересня, свій 55-ий День народження святкує ведуча ТСН.Тиждень Алла Мазур, яка весь останній рік боролася з онкологією. Спеціально до свята було презентовано обкладинку з Аллою Мазур для французького глянцю в Україні Marie Claire.

Читайте Знай в Google News!

Алла Мазур постала на фото у новому образі. Телеведуча здивувала короткою стрижкою та новим кольором волосся, які дуже їй личать. Мазур навіть порівняли зі співачкою Pink: "Справжня українська Pink❤️😉 дуже крутий образ і колір😍".

Коментарі, скріншот: instagram.com/allamazurofficial
Коментарі, скріншот: instagram.com/allamazurofficial

Алла Мазур, фото: instagram.com/allamazurofficial
Алла Мазур, фото: instagram.com/allamazurofficial

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Колеги зі "Сніданку з 1+1" тепло привітали телеведучу з Днем народження.

"Сьогодні свій 55-ий День народження святкує ведуча ТСН.Тиждень Алла Мазур @allamazurofficial 🎉 Бажаємо міцного здоров’я, здійснення мрій, гарних людей поруч та лише світлих і добрих новин. Першими Аллу в ефірі Сніданку привітали Руслан Сенічкін та Людмила Барбір. Цей День народження для телеведучої не схожий на всі попередні. Алла зізналася, що боротьба та перемога над онко розділила її життя на «до» та «після». Але вона сміливо прийняла цей виклик і надихнула інших не боятися. Спеціально до Дня народження, ми презентуємо обкладинки Алли Мазур в новому образі для французького глянцю в Україні Marie Claire. Дякуємо всім глядачам за щоденну підтримку нашої Алли весь цей рік!", - йдеться у повідомленні. Сніданок з 1+1

Алла Мазур - автор і ведуча інформаційно-аналітичної програми "ТСН. Тиждень", найвпливовіша ведуча України та улюблениця мільйонів глядачів. До успіху вона йшла шляхом наполегливої праці і боротьби з власними страхами, пише ТСН.

Алла Мазур, фото: instagram.com/allamazurofficial
Алла Мазур, фото: instagram.com/allamazurofficial

Десять цікавих фактів про Аллу Мазур:

1. Майбутня телезірка народилася в Зінькові Хмельницької області в сім'ї лікарів. Батько Алли Григорій був стоматологом.

2. Перші журналістські кроки робила ще в шкільні роки, коли писала статті в місцеву газету.

3. Алла Мазур має профільну освіту: закінчила факультет журналістики Київського університету ім. Тараса Шевченка.

4. Алла Мазур працює в ТСН з перших днів існування програми. Престижна премія "Телетріумф" вісім разів визнала її найкращою ведучою інформаційно-аналітичної програми, що є абсолютним рекордом.

5. Алла Мазур, якій доводиться озвучувати і пропускати через себе низку невтішних новин, знайшла спосіб, як тримати себе в позитивному тонусі. "На ніч завжди згадую щось приємне, що сталося за день. Хоча б якусь дрібницю, яка гріє душу!", - поділилася ведуча.

6. Телеведуча мріє полетіти в космос.

Алла Мазур з сином, фото: instagram.com/allamazurofficial
Алла Мазур з сином, фото: instagram.com/allamazurofficial

7. Ведуча виховує сина Артема, який захоплюється відеоблогінгом.

8. Алла дуже любить своїх домашніх тварин - котиків Мусика і Асю.

9. Вона взяла участь в озвучуванні мультфільму "У пошуках Дорі" від Disney. Голосом Алли заговорила морська берегиня, глава Інституту морського життя.

10. Багатьом не вдається вгадати вік Алли Мазур, оскільки вона заворожує доглянутістю і стрункістю. Секрети її краси зокрема полягають у здоровому сні, ранковій зарядці, вживанні достатньої кількості води і у внутрішньому балансі.

Алла Мазур із сином, фото: facebook.com/1plus1.AllaMazur
Алла Мазур із сином, фото: facebook.com/1plus1.AllaMazur

Про те, що в української телеведучої Алли Мазур виявили рак, стало відомо у листопаді 2019 року. У травні 2020 вона розповіла про боротьбу з онкологічним захворюванням. Алла Мазур зазначила, що звернулася до лікарів вчасно.

"Основна частина лікування позаду, прогнози добрі. До медиків звернулась вчасно — показала операція. Сили відновлюються. І можу нарешті повернутись до улюбленої справи", - написала телезірка на своїй сторінці у Facebook. Алла Мазур

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, син Алли Мазур став блондином, ведуча розповіла, як наважилася: "Це пошук себе і внутрішній бунт"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лорак показала ту саму маленьку чорну сукню: така має бути у кожної красуні

Також "Знай.ua" писав, що Руслана знайшла "портал у вічність" між морем і небом: навіть час завмирає