Відома українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка нещодавно народила другу дитину, активно публікувала в соцмережі Instagram яскраві знімки з красивих фотосесій під час вагітності. Практично одразу після виписки з пологового будинку зірка з чоловіком і дітьми вирушила до Туреччини на відпочинок. Тепер вона повернулася і вже ділитьмся знімками з України.

Читайте Знай в Google News!

"Мої хороші, мої ранкові, мої любителі співати!!! У мене супер новина! Ви завжди питаєте: "а де знайти версію для караоке, чи буде мінус пісні?" Я розтанула під впливом ендорфінів і готова віддати вам пісню повністю ♪ ⠀ Спеціально для вас, мої співаючі, - мінус-версія # ендорфіни! Співайте і заповнюйте ендорфінами цю осінь ❤️ Співайте за кермом, за прибиранням, на роботі і за кавою 😂 😂 😂 А за найнесподіваніше місце і виконання-суперприз!!! ⠀ І не забувайте відзначати нас з @pianoboy_official ⠀ Посилання на мінус в описі профілю і в сторіс 🎤", - написала вона.

На нових світлинах, які показала Джамала в соцмережі, вона у розкішній сукні з корсетом кольору айворі, яка підкреслює фігуру. У коментарях користувачі подякувалі Джамалі за подарунок і засипали компліментами.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Джамала після пологів нагадала українцям про головне: "Не вічний…"

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.