Українська телеведуча і акторка Лілія Ребрик поділилася емоційним фото з відпочинку. Новий знімок зі своїм чоловіком вона опублікувала в Інстаграмі.

Читайте Знай в Google News!

На фотографії Лілія Ребрик радісно усміхається, не стримуючи емоцій, на руках у свого чоловіка. Обоє знаходяться в басейні посеред бризок води. На телеведучій синій суцільний купальник.

Лілія Ребрик, фото: instagram.com/liliia.rebrik
Лілія Ребрик, фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Літо!!!!! Не йди...🙏😇❤️❤️❤️❤️ #дикасімейка Цікаво, хто був на морі цього чудового 2020-го літа? Пишіть, як відпочивали.", - підписала фотографію телеведуча.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Лілія Ребрик і танцюрист Андрій Дикий у шлюбі з 23 грудня 2011 року. Пара виховує двох дітей. 30 серпня 2012 року телеведуча народила доньку Діану, а 30 квітня 2018 року народила другу доньку, Поліну.

Раніше, 12 вересня, у день українського кіно, Лілія Ребрик поділилася зі своїми фанатами кумедною підбіркою своїх ролей в українському кіно.

На п'ятихвилинному відео шанувальники можуть побачити її у різних образах: заплаканою, серйозною, грайливою, закоханою і покинутою.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пономарьов в обіймах Могилевської і Білик зробив "щиросердне зізнання": "Чверть століття цим стосункам"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лорак показала ту саму маленьку чорну сукню: така має бути у кожної красуні

Також "Знай.ua" писав, що Руслана знайшла "портал у вічність" між морем і небом: навіть час завмирає