Українська співачка Яна Брилицька презентувала нову пісню і mood video "Маріонетка". Кліп розповідає історію про сліпе кохання, яке може зробити з дівчини маріонетку і жертву абьюзних стосунків. На написання такої пісні дівчину надихнули історії її подруг та прихильниць.

Яна йде на відверту розмову зі слухачами і через головну героїню звертається до жінок: "Тягни мене за коси як за нитку. Я твоя дівчина маріонетка". Співачка зазначила, наскільки важливо у стосунках не зраджувати себе, свої цінності та бажання, щоб не втратити любов до себе і смак життя.

Яна Брилицька, кадр з кліпу
Яна Брилицька, кадр з кліпу

"Дівчина дуже схожа на квітку. Залежно від кількості сонця і правильного поливу, як і квітка, вона може або розквітнути або зав'янути. Важливо вчасно усвідомити, що ти знаходишся в абьюзивних відносинах, у яких тебе пригнічують, і поставити крапку. Я хочу, щоб дівчата не йшли на поводу маніпуляторів і ніколи не ставили чиїсь бажання та щастя вище власного", - сказала артистка.

Одне з творчих кредо співачки – експериментувати зі стилями і подачею, тому "Маріонетка" не є класичною хіп-хоп композицією.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Вийшла сучасна лірична пісня з хіп-хоповими куплетами і мелодійним приспівом.

Яна Брилицька, кадр з кліпу
Яна Брилицька, кадр з кліпу

У mood video модель і віце-міс Україна Всесвіт з'являється в кадрі в легкому бандо і шортах пастельних тонів практично без макіяжу, що зараз рідко зустрінеш у кліпах артистів.

Яна Брилицька, кадр з кліпу
Яна Брилицька, кадр з кліпу

Яна Брилицька, кадр з кліпу
Яна Брилицька, кадр з кліпу

Ніжний образ передає вразливість, чистоту і довірливість, які характерні для закоханої дівчини. У такому стані їй найлегше потрапити в пастку абьюзера.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше співачка Jerry Heil презентувала свіжий кліп на пісню #Бомба_ракета_пушка_граната.

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу похвалилася довгоочікуваним кліпом на пісню "Голий король".

Також портал Знай.uа писав, як українці відреагували на пісню Alyona Alyona та побитої в потязі Лугової про насильство: "Кожна друга жінка".