Чемпіонка світу з бодібілдингу Наталія Кузнєцова, більш відома своїм шанувальникам як Амазонка може виглядати жіночно, коли захоче. Незважаючи на розхожий стереотип, що її вид спорту підходить в основному чоловікам, а всі білдерші на них схожі, Кузнєцова володіє чудовим почуттям стилю і під настрій може виглядати як "слабка мила дівчинка".

Так, спортсменка опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото, в якому сидить за кермом свого автомобіля. Вона перефарбувалася в ідеальний блонд і позувала на камеру з новим, дуже акуратним і ніжним макіяжем.

Кузнєцова одягла кофтинку ніжно-рожевого кольору. Ймовірно, вона теж часом втомлюється від образу силачки і дає собі вихідний. У коментарях шанувальники оцінили такий іміджевий хід:

"Наташа ви дуже красива дівчина вам йде і шатенкою і блондинкою а ще ви така скромна і природна це зараз велика рідкість особливо від публічної особистості де всі випинають себе і піарять тому я на вас із задоволенням підписалася щастя вам і з минулою річницею весілля ви дуже мила❤️", "Наталя яка ва красива жінка, фосхищаюсь вашою формою", " яка ви красива☺❤️❤️...розкажіть як небудь про домашній догляд волосся , обличчя , тіло...або вже був і я прогавила...!", "- писали фанати.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, раніше чемпіонка світу з бодібілдингу показала мереживні трусики на потужних накачаних ніжках.

Також Знай. ua писав, що знаменитість порадувала екстремальним міні, але підкотити до неї зважитися не кожен.

Нагадаємо, як виглядав танцюючий мільйонер Джанлука Ваккі до пластики: фотографії юних років італійського багатія.