Українська реперша та активістка Alyona Alyona володіє не тільки талантом писати і виконувати Класні Тексти. Вона також з гордістю носить розкішні форми плюс сайз і сміється в обличчя споживчим глянцевим стереотипам і нав'язаним стандартам краси. Саме завдяки цій дівчині слово "повна" втрачає свою негативну конотацію і звучить навіть... захоплено.

Виконавиця знялася в рекламі нижньої білизни українського бренду BraBraBra. Спочатку вона в жовтому костюмі приходить в ролі кур'єра до дівчини, яка замовила білизну. За сюжетом, вона простягає коробку покупниці, а коли та її відкриває, то бачить... зменшену копію реперши, танцюючої в негліже. Сміло. Сюрреалістично. Креативно і запально.

Шанувальники виконавиці прийшли в захват від такої ідеї та її виконання. Олена також виклала парочку фотографій зі знімального майданчика.

"Ох, скільки разів кожен з нас щось замовляв і не вгадував з розміром😂 А особливо, коли маєш якість не звичні розміри або особливості тіла

Я вже давно звертаюся лише до перевірених магазинів і підбираю все з першого разу☺

Така любов у вас може статися і з @brabrabra.ua , варто лише зазирнути на їх сайт happytits.com.ua🔥 Вони зберуть твої тітс до купи та підберуть їм чудове бра😈

Ну шо, дівчата і хлопці, пишіть в коментах яка ваша найневдаліша покупка з рубрики «очікування/реальність», поділіться своїм болем😏" - написала артистка під постом.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

До речі, в коментарях відзначилася і співачка Рита Дакота. Вона назвала кліп Олени "кращою рекламою нижньої білизни", яку їй доводилося бачити.

Раніше Знай.uа писав, що Alyona Alyona влаштувала в Києві Еко-пікнік. Зірка запросила колег по шоу-бізнесу на Гідропарк, щоб там провести прибирання території.

Також повідомлялося, що Анастасія Лугова розповіла про своє самопочуття і звернулася до всіх батьків діток.

Нагадаємо, раніше Анастасія Лугова, постраждала від нападу в поїзді, розповіла, скільки їй пропонували за мовчання.