Популярна Київська модель Олена Омович, яка зібрала в своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно блогерка опублікувала чергове спокусливе фото. У кадрі Олена позує у світлому солом'яному капелюсі та короткому чорному топі, який підкреслив пишне декольте.

Образ зірка соцмережі доповнила нюдовим макіяжем і золотими ланцюжками на шиї. До слова, на її руці обручка з діамантом. Погляд Омович спрямований в об'єктив камери, а рот трохи відкритий.

"Дуже подобається це фото... Обробка і тони😍 А вам?"- поцікавилася у підписників дівчина.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Дуже було б круто 😃", "Вау! Шикарна!", "Кайф", "У Вас все фото - бомба! Дуже хочеться дізнатися, як ви обробляєте фото", "Пушка-ракета😈 😈 🤍❤️", - пишуть у коментарях під фото користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Олена Омович вирішила виставити своє тіло на продаж: "Це вже вебкам".

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян у непристойному міні поскакала посеред вулиці.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Омович показала силіконову попу у всій красі.