Російський артист і стриптизер Сергій Глушко (Тарзан) зізнався, що зраджував своїй дружині, відомій співачці Наташі Корольовій. Про це він розповів у відеозапису, опублікованому в Instagram у вівторок, 15 вересня. Під роликом з "щиросердним зізнанням" артист написав: "Не судіть, та не судимі будете".

Читайте Знай в Google News!

Після визнання Тарзана в зрадах всі шанувальники, затамувавши подих, чекали на реакцію Наташі Корольової. Однак знаменитість не захотіла виносити сварок з хати на відміну від чоловіка і вирішила промовчати інцидент. Єдине, що говорить про душевний стан артистки – остання публікація на її сторінці в соцмережі.

На знімку зображена дівчина в білосніжній короткій сукні під водою. Ймовірно, це не Наталя. Фотографія не підписана, а можливість коментування закрита. Можна припустити, що дане фото передає емоційний стан виконавиці, близьке до глибокої депресії.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

скріншот

Варто відзначити, що офіційно оформили шлюб Глушко і Корольова 21 серпня 2003 року, а разом вони проживали ще з 2001 року. Заради Тарзана молода Наташа покинула свого зіркового чоловіка Ігоря Ніколаєва, який так болісно переживав розрив.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як Глушко зізнався, що зрадив Корольовій: "Те, що тебе тра**ув Тарзан – найбільше твоє досягнення".

Як повідомляв портал Знай.uа, Корольова пішла на крайні заходи заробітку, виставивши себе на "продаж": "Не пропустіть шанс".

Також портал Знай.uа писав, що 18-річний син Наташі Корольової Архип змусив співачку відмовитися від другої дитини.