У кар'єрі доньки Алсу нове досягнення - вона тепер співведуча Хрюші в ранковій дитячій програмі. Шкода, що кар'єру дівчинки підпсували батьки, і після скандальної історії з "Голосом" будь-яка її участь в ТВ-проєктах сприймається як блат.

Читайте Знай в Google News!

12-річна дочка Алсу - Мікелла Абрамова - знову з'явиться на телебаченні. Але на цей раз вона спробує себе в новому амплуа і стане ведучою. Доньці артистки довірили вести рубрику про музику в дитячій програмі "Доброго ранку, малюки!".

Мікелла розповіла, що рубрика буде називатися "МУЗ-ТОК" і що вона дуже пишається тим фактом, що стане "співведучою легендарного Хрюші".

"Ми запускаємо нову рубрику "МУЗ-ТОК"в ефірі спін-офф вечірньої програми" Доброго ранку, малюки!". Будемо говорити про музику і не тільки! Я шалено щаслива заглянути по той бік екрану і стати частиною набільш класної дитячої телепередачі! Бути в одній команді з Хрюшею, Філею, Степашкою, Каркушею! " - похвалилася дочка співачки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, донька Алсу кардинально змінила зовнішність

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, донька Алсу шокувала вчинком у повторному фіналі "Голос. Діти"

Також Знай.ua писав, Алсу показала фото зі зміненим чоловіком