Відомий співак, ведучий і блогер Володимир Дантес опублікував анонс чергового випуску свого шоу. Причому цього разу він подарує користувачам дійсно унікальний і неповторний контент. Дантес відвідав компанію під назвою "Дунайський аграрій", яка вирощує дійсно унікальні продукти.

Зокрема, тут реалізована унікальна ідея-виростити квадратний кавун. І Дантес його спробує.

Дантес розповів, що одеська фірма реалізує дійсно унікальні розробки. Квадратні кавуни, які транспортувати значно легше, ніж звичайні. Також ця фірма випускає унікальний хліб, який реально допомагає схуднути. Його винайшли в рамках кандидатської дисертації. Крім того, Дантес приміряє сукню... Правда, плаття це незвичайне, такі товари випускає компанія Omnia, для яких використовується перероблений пластик, які підняли з дна океану.

Також Дантес розповість, що потрібно для того щоб почати займатися аграрним бізнесом, як отримати патент на свій винахід, як зробити рекламну компанію на Kickstarter.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.