Прийомна дочка Потапа Наталія Горова відома на всю країну. Незважаючи на те, що вона ще не встигла стати відомою співачкою або актрисою, але тим не менш, про неї вже знають багато користувачів Instagram. Наталя-відомий блогер, і активно радує своїх користувачів новим контентом. Сьогодні Наталя приймала привітання, адже вона відзначає 23-й День Народження.


На своїй сторінці в Instagram Горова опублікувала відео, на якому вона святкує свій День Народження. Їй піднесли торт і ... вмочили її туди обличчям! При цьому сама Горова явно не образилася. Дуже навіть навпаки, їй дуже сподобався такий сюрприз. У цей момент поруч з нею були всі найближчі друзі відомої блогерки. Всі сміялися і отримали масу задоволення.

“А потім мене занурили головою в торт. Спасибі всім за привітання! Ваші варіанти, як я проводжу свій день народження?",- так підписала свою публікацію Наталія Горова. За 11 годин відео блогер набрало понад 8 000 переглядів. У коментарях користувачі привітали Наталію з Днем Народження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішнюча Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.