Українська телеведуча Лілія Ребрик розповіла про свої перші зароблені гроші. Хоча сума за зйомки в рекламі була доволі скромною — усього 150 гривень — акторка була дуже рада гонорару, хоча їй й довелося промокнути до нитки. За ці гроші Ребрик навіть могла придбати собі річ, яка надовго стала для неї символом самостійності та незалежності.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним фото Ребрик поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Лілія Ребрик, фото: instagram.com/liliia.rebrik
Лілія Ребрик, фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Мій перший гонорар був 150 гривень. Найбільша сума в моєму житті і найдорожча - бо перша, зароблена власним трудом, коли відчуваєш цінність кожної копійочки! Я була студенткою і знялася у рекламі “Куяльника”. За сюжетом нас поливали водою і ми були мокрі наскрізь! 🙈 За це і отримала свій перший гонорар. Я одразу ж зателефонувала додому і сказала батькам: “Гроші не висилайте, я отримала зарплату” Ох, скільки гордості, відчуття власної значущості було у цій фразі! А потім я пішла і купила за них…. костюм! Так, так - яскраво помаранчевий трикотажний костюм. Довгі роки він був для мене символом самостійності і нагадуванням про те, що всього потрібно досягати самій! Він був ціннішим за будь-які плаття, бо був першою самостійною покупкою", — розповідає Ребрик.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На жаль, зірка не сказала, коли саме відбулися ці події. Імовірно, йде мова про кінець 90-х або початок "нульових": 2001 року Ребрик закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого (курс Валентини Зимньої).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лілія Ребрик підкорила зворушливим сімейним фото.

Раніше Знай.ua повідомляв, Лілія Ребрик вперше поділилася фото з молодшою донькою.

Також Знай.uа писав, Melovin, Сумська і Ребрик показали своїх пухнастиків, мордочки говорять самі за себе.