Відомий російський співак, виконавець хіта "Голубая луна" Борис Моїсеєв став банкрутом. Артист буквально залишився без коштів до існування, йому навіть немає на що купити продуктів.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки заяві адвокату і телевізійному експерту Тамари Пухової для російських журналістів.

Борис Моїсеєв, скрін з відео
Борис Моїсеєв, скрін з відео

"Жодного просвіту в стані його здоров'я немає", - заявила Пухова.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Інформацію про стан Моїсеєва Пухова отримує від його знайомих, які регулярно відвідують співака. Той давно не з'являється на публіці після перенесеного інсульту. Фінансів йому не вистачає навіть на найнеобхідніше. Все, що вдалося накопичити раніше, пішло на лікування. А нових грошей немає, так як немає концертів.

Що ж стосується пенсії Моїсеєва, то вона у нього зовсім невелика. Пухова не розуміє, чому численні зіркові друзі Моїсеєва ігнорують його стан, ніяк йому не допомагають.

" тим більше, що Мойсеєву потрібно зовсім небагато. Хворі люди не так багато їжі вживають, як ми, здорові. Вони їдять мало, їм потрібні лише увага і догляд", - додала жінка.

Ще в травні 2020 року Борис Моїсеєв розповідав журналістам, що живе за рахунок "авторських" від пісень.

"Їх як і раніше активно крутять, виконують. Я їх всі свого часу викупив, всі фонограми записував я, власними силами, так що є повноправним власником свого музичного матеріалу", - розповідав тоді артист.

Тоді ж він назвав розмір своєї пенсії - 30 тисяч рублів (11 тисяч гривень).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, хвора Надія Бабкіна "пом'янула" Моїсеєва перед госпіталізацією.

Як повідомляв Знай.uа, давно забутий Борис Моїсеєв заспівав на сцені з Пугачовою і заворожив публіку молодістю.

Знай.uа писав, "На Бориса Моїсеєва змахує": Наташа Корольова спантеличила невдалим фото мами.