Карантин вніс певні корективи у звичне життя українці, змінив ставлення до багатьох речей, в тому числі й до відпочинку. Тепер краяни все частіше вибирають відпочинок в Україні, з подивом наново усвідомлюючи, що в нашій країні повно приголомшливих місць.

В тому, що Україні - рай для туризму, переконана і ведуча програми "Вікна-новини", що виходить на СТБ, Ольга Кучер. Разом з чоловіком Ольга вирушила в Карпати у похід з ночівлею, прихопивши з собою намет.

Спочатку пара вирішила підкорити гору Кукул, де і залишилася на нічліг.

"Давно обіцяла Славі піти у гори з наметом. Підйом на Кукул в один бік – 12 км. Але все одно це цілком підходить для непідготовлених – помаленьку дотопають усі. У нас це зайняло годин шість. Поїли просто на вершині домашнього сиру. А в наметі було тепло і затишно, коли він не лежав на мені через вітер. Я нарешті наїлася мівіни, за якою дуже скучала з 90-х – був поважний привід. І пила Маккаву", - поділилась телеведуча.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Та Ольга і Ярослав вирішили не зупинятись на одній вершині і зробили ще підйом на Говерлу. Однак не зовсім традиційним маршрутом.

"Мій чоловік не шукає легких шляхів і відкритий для будь-яких авантюр. Це він сказав іти не традиційними маршрутами на Говерлу, а через Пожижевську полонину і гору Брескул – там майже не було людей, але відкривалися неймовірні краєвиди. Я трохи панікувала, бо страшенно боялася, що ми заблукаємо й у "Вікнах" розкажуть, що двоє туристів умерли на примітивному маршруті на Говерлу. Але Слава мав рацію і вивів нас легшою дорогою до вершини. Висновок – довіряйте своїм чоловікам, вони заради вас готові на все. Навіть витерпіти ниття про не той маршрут", - поділилась веселими пригодами Ольга.

"Подорожуйте – це нескладно. Головне – купіть зручні ботіки", – підсумувала ведуча.