Настала осінь. Більшості українців цього літа так і не вдалося відпочити на морі через пандемію коронавірусу. А ті, хто все-таки відпочив, вже повернулися в місто, до сірих буднів. А ось зірки дражнять своїх шанувальників фотографіями з теплих країв, і не соромно ж!

Актор і телеведучий Юрій Горбунов, який також відомий як чоловік Каті Осадчої, виклав свою фотографію з моря. Він сидить на носі не то човна, не то яхти, розкинувши руки як крила і підібравши під себе ноги, а перед ним видніються морські простори і посмикнуті серпанком гори. Фотографія вийшла дуже красивою і динамічною. Горбунов не поставив геотег і не відповів в коментарях, де це він відпочиває, тому дислокація зірки залишилася загадкою. Може, воно й на краще-принаймні, знаменитості теж люди, їм хочеться відпочити від настирливих папараці.

"Всім добра!! #море #сонце #любов"— - так підписав свою фотографію телеведучий.

"Дякую, а вам чудового відпочинку!🏄 🏊 ⛵ ", "Щастить вам, що можете відпочивати так часто", "дуже красива природа😍", дай Бог всім️️", — пишуть шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.