Українська співачка Злата Огнєвіч, яка встигла побувати народною депутаткою від Радикальної партії Олега Ляшка, випустила новий альбом, який отримав назву "Богиня". Проанонсувати реліз зірка вирішила фотографією в соціальній мережі Instagram. Однак відвертість знімку не сподобалася частині шанувальників музикантки, про що вони написали у коментарях під постом.

Читайте Знай в Google News!

На світлині Огнєвіч сидить на березі біля водойми в ефектній сукні. Її груди підкреслює декольте, одяг зліз з одного з плечей жінки. Її ноги оголені, а погляд направлений у небо.

"Новий альбом #БОГИНЯ на всіх платформах! Завантажуй і слухай 🎧 Яка з пісень стала улюбленою? Ділися зі мною в коментарях 🙌🏾", — написала Огнєвіч у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Авжеж, фотографія не є відверто еротичною — розгледіти у ній такий підтекст ніяк не можна, але все ж співачку змогли показати сексуальною (а то й сексуалізованою).

"Злата,,,вы очень красивая,нежная....но последнее время у вас много фотографий ,где вы стараетесь быть секси...то позы,то обнажённая немножко...все красиво,,,,но чувствуется,что не ваше....будто себя предлагаете...вы очень нежная....а не станьте как Лобода…" — написала одна з користувачок соцмережі.

Однак їй встигли нагадати, що виставляти на показ сексуальність чи не виставляти — вирішує сама жінка, і за поширеними переконаннями, це її повне право.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч поділилася з українцям найпотаємнішим, це було важко пережити: "Потонув у...".

Також "Знай.ua" писав, Злата Огнєвіч вперше з'явилася з немовлям: фото.