Світлана Сергіївна Лобода є відомою українською співачкою і ведучою, а також солісткою групи "ВІА Гра" в 2004 році. З 2013 року є володаркою почесного звання Заслуженої артистки України.

Читайте Знай в Google News!

У 2010 році вона перейменувала музичний проект, а також зареєструвала бренд і торгову марку LOBODA. Раніше Світлана була у відносинах з Андрієм Царем. У неї є дві дочки: Євангеліна Андріївна Левандовська і Тільда. Ім'я батька молодшої дівчинки співачка вирішила не розкривати.

Зараз виконавиця опублікувала фотографію з Євангеліною на своїй сторінці в Instagram. "Я люблю тебе, моє дивовижне дитя", - написала Лобода. На знімку вона разом з дочкою одягнені в білу сукню.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Така ж чудова, як і матуся", "Ееееех, згадується відео на пісню "спасибі", "дуже чекаємо фотографії з Тільдою", "Доросла Евуськаб як же мчить час... щастя вам, дівчата!!!", "Як же швидко летить час, Єва така доросла", - написали фанати в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, прикутий до ліжка Моїсеєв став повним жебраком - друзі забули, концертів немає: що чекає "Блакитний місяць"

Як повідомляв "Знай.ua", хворий коронавірусом Остапчук підставив попу для благої справи, побачила вся країна. Він зараз знаходиться вдома, разом зі своєю коханою. Пара на самоізоляції, їм довелося навіть скасувати через це весілля.

Знай.ua писав, відверті пози "богині" Огневич збентежили українців: "Не станьте, як Лобода"