Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, часто ділиться з шанувальниками в Instagram новими фотографіями й подробицями творчого життя. Співачка обожнює яскраві фотосесії, результати яких залюбки викладає в мережу.

Цього разу Тіна Кароль опублікувала в Instagram ніжний кадр з професійної фотосесії, яким анонсувала вихід кліпу на нову пісню "Найти своих".

На фото Кароль постала в ангельському образі - у білосніжному вбранні на голе тіло і з величезними білими крилами. Образ співачки доповнила макіяжем в нюдових тонах та розкішними локонами.

Тіна млосно дивиться в об'єктив фотокамери, приклавши одну руку до обличчя.

"Прем'єра кліпу трилогії "Найти своих"! Хочеш, подивимося його сьогодні разом ввечері на @youtube?" - написала під знімком Кароль.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фанати Тіни у передчутті свята, яке їм завжди дарує улюблена співачка, і з нетерпінням чекають на вихід довгоочікуваного кліпу.

"В передчутті", "Янголятко, о котрій зустріч на ютубі?", - пишуть шанувальники.

Кліп трилогія "Знайти своїх" складається з трьох пісень однойменного нового альбому Тіни Кароль. Це своєрідний емоційний пазл, який складається у відповідь на питання: "У чому криється щастя?"

Тіна Кароль виконала в трилогії роль героїні, якій люди довірили найпотаємніші секрети своїх душ. Для одних Тіна рятувальний круг, для інших справедливий вирок. Щастя в житті кожної людини полягає в набутті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль ефектним вирізом і декольте зачарувала фанатів

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі

Також Знай.ua писав, Тіна Кароль дозволила українцям зазирнути в душу, але всі дивляться на декольте