У відносинах у співачки Наташі Корольової і її чоловіка Сергія Глушка (Тарзана), зараз непростий період. Сім'я на межі розвалу. Тарзан публічно зізнався в зраді своїй дружині, при цьому сильно каявся, стверджував, що його "розвели" і говорив, що любить тільки одну жінку — Наташу. Корольова зберігала мовчання і ніяк не коментувала подію. Єдиний раз, коли вона якось дала про себе знати-це коли Королева виклала картинку з потопаючою дівчиною. Без єдиного підпису або тега. Красномовно передавши свій настрій.

Шанувальники дуже переживають за цю красиву зіркову сім'ю. Тарзан виклав фото малюнка, який для них з Наташею намалювала маленька дівчинка на ім'я Майя. На малюнку зображений Тарзан, якого можна впізнати по кучериках, і поруч Наташу. І підпис - "Тарзану і Наташі від Майї".

"Все таки світ не весь збожеволів!))) Зворушливий малюнок прислала юна красуня Травня, щоб підтримати нас з Наташею в цей не простий момент! ❤❤❤❤ ❤ ❤ Спасибі тобі, сонечко! @tsepeman мамі респект!",- написав артист

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, як Глушко зізнався, що змінив королевою: "те, що тебе тра**ул Тарзан – найбільше твоє досягнення".

Як повідомляв портал Знай.uа, Королева пішла на крайні заходи заробітку, виставивши себе на "продаж": "не пропустіть шанс".

Також портал Знай.uа писав, що 18-річний син Наташі Корольової Архип змусив співачку відмовитися від другої дитини.