Анастасія Покрущик, відома завдяки участі в четвертому сезоні "Від пацанки до панянки" на "Новому каналі", вирушила в турецьку клініку на чергову пластичну операцію. Вона вже встигла збільшити груди і зробити ліпосакцію підборіддя і з цього моменту прозошло зовсім небагато часу.

Читайте Знай в Google News!

Зараз вона вирішила знову лягти під ніж для того, щоб видалити грудочки Біша. "Це такі жирові грудочки, після видалення яких обличчя стає худим. Правда, зараз воно у мене набрякле після операції, але скоро буде все добре", - розповіла Анастасія.

Анастасiя Покрущик, фото: Новий канал

Учасниця "Від пацанки до панянки" повідомила про те, що для даної операції надрізи необхідно робити зсередини ротової порожнини і вона не відчувала біль після вирізання грудочок, тому вона могла відразу поїсти і навіть пішла курити.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вона стала популярною завдяки змінам у зовнішності. 31-річна Анастасія Покрищук спочатку зробила вилиці, які, на думку багатьох, стали неприродного розміру. І їй подобається те, як вона виглядає сьогодні. І ця операція далеко не остання в її житті.

Анастасiя Покрущик, фото: Новий канал

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джамала клюнула на модного міністра, тисячі фото просто сипляться в мережу.

Як повідомляв "Знай.ua", чарівна Санта Дімопулос яскраво відзначила перший день народження дочки Софійки: "Я прийняла виклик..."

Знай.ua писав, ніжна Кароль перетворилася на святого ангела, величезні крила і томний погляд: "Знайти своїх..."