Слава Камінська – 36-річна українська співачка і учасниця жіночого поп-гурту "НеАнгели". Зіркова Красуня і мама двох прекрасних діток часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно виконавиця хітів "Серьожа" і "Юра, прости" поділилася в соцмережі результатами цікавої фотосесії, на якій постала в досить спокусливому образі – сріблястій нижній білизні та рожевому пеньюарі. Струнку фігуру артистка прикрила великою чорною сумкою з пір'ям. За задумом Камінська прийшла в супермаркет, щоб купити там рукколу та іншу зелень.

"Просто рукола вдома закінчилася🌱", - жартівливо написала Слава.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Типу... вийшла за хлібцем🔥 🔥 🔥 🔥 🔥", "Теж так за руколою ходжу👍 👍 👍", "З авоською відон був краще😂 😂 😂", "Богиня капусти", - відзначили в коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Слава Камінська натякнула на "кохання" з Дмитром Дікусаром: "Метелики в животі".

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній Білик Дікусар тепло підтримав Камінську на "Танцях з зірками": "Красуня в кожному кадрі".

Також портал Знай.uа писав, що Віка з "НеАнгелів" показала відверту фотосесію біля басейну.