Всесвітньо відомо 71-річний актор Семюел Л. Джексон, який не упустить можливості для лихослів'я, навчив шанувальників лаятися матом на 15 мовах світу – в тому числі українською. Це було частиною угоди, яку актор нещодавно уклав з підписниками.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з умовами, 2,5 тисячі читачів його Twitter повинні були зареєструватися на участь у голосуванні на виборах президента США за посиланням у твіті. При досягненні потрібного результату Джексон пообіцяв навчити підписників новим лайкам.

Агітація пройшла успішно, тому актор поспішив виконати свою частину Угоди. Джексон виклав відео, в якому сидить і дві хвилини лається чеською, ісландською, українською ("Пішов ти!"), Суахілі та інших мовах. Наприкінці ролика актор подякував усім за увагу і ще раз закликав усіх голосувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 71-річний Семюел Л. Джексон зачитав в ефірі вечірнього шоу Джиммі Кіммела лайливу поему про коронавірус, закликавши глядачів залишатися вдома і не порушувати умови карантину. Власне, вона так і називається - "Сидіть, мати вашу, вдома!"

Як повідомляв портал Знай.uа, виключно для фанатів Л. Джексона Amazon представив два режими з голосом актора: один без матів, інший навпаки – з матами. Розумна колонка імітує голос актора за допомогою нейромережі від Amazon.

Також портал Знай.uа писав, що 22-річний син Вілла Сміта обожнює жіночі сукні: "Мені без різниці".