Відомий український боксер і екстренер програми" Зважені та щасливі " В'ячеслав Узєлков показав результат своєї підопічної, яка вирішила змінити своє життя і знизити свою вагу з 210 кг.нове відео з вправою і новим результатом він опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

" А у нас нова вправа і нове досягнення. Хто пам'ятає, що Люда починала з ваги 210кг.на сьогодні її вага 163кг)))) Ми не зупиняє мось. Працюємо до бажаного результату", - пише Узєлков.

Перший пост про "проект Людмила", як назвав його спортсмен, він опублікував ще 19 червня. Саме тоді до нього звернулася жінка, яка в 40 років важить більше 200 кг.тоді спортсмен пообіцяв "вискочити зі шкіри", але здійснити її мрію і скинути зайві кілограми.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

З тих пір Узєлков регулярно ділиться фото і відео звітами про роботу своєї підопічної.

"Повага", "Слава дякую вам, що Ви дали Людмилі шанс на нормальне життя👏 🔥, перемоги вам", "супер, Я вболіваю", "люда молодець!!!🔥 🔥 🔥 Підтримую вас!Сама недавно зайнялася спортом і дуже намагаюся!", "Розумничка", "Врхотка", "Молодчинка", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, тренер "Зважених та щасливих" Боржемська похвалилася ідеальним пресом.

Як повідомляв Знай. ua, Узєлков відправився підкорювати річку і ледве помістився в камеру.

Також Знай. ua писав, що Узєлков розчарувався в підопічному з"Зважені та щасливі".