Популярний український гуморист Вадим Мічковський, більш відомий, як Дядя Жора активно веде свою сторінку в соціальній мережі "Інстаграм". Комік не перестає тішити прихильників фотографіями зі свого особистого та робочого життя, а також жартами.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Дядя Жора опублікував коротеньке відео з магазину автотоварів. Комік поміж автомобільних шин заявив, що придбав дружині "кольцо" і ніжно постукав рукою по "резині".

Дядя Жора, фото: instagram.com/dyadya_jora
Дядя Жора, фото: instagram.com/dyadya_jora

"Купил жене кольцо😂😂😂", - лаконічно підписав відеоролик Вадим Мічковський.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Підписники оцінили як жарт, так і подарунок коміка, під відео Дяді Жори пишуть: "Думаю від такого подарунка вона не відмовиться.", "Найкращий подарунок.", "Це точно, нам сучасним і дуже мобільним жінкам потрібні саме такі «кольца», особливо на зиму.".

Коментарі, фото: instagram.com/dyadya_jora
Коментарі, фото: instagram.com/dyadya_jora

Раніше Дядя Жора показав кумедне відео про те, як чоловіки поводяться у воді на відпочинку у стилі "очікування vs реальність". "Як виходять з води круті хлопці!" - написав він під коротким роликом.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь похвалилася цікавою покупкою: "Так і хочеться залізти"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лорак показала ту саму маленьку чорну сукню: така має бути у кожної красуні

Також "Знай.ua" писав, що Руслана знайшла "портал у вічність" між морем і небом: навіть час завмирає