Модель Джіджі Хадід і її коханий Зейн Малік нещодавно оголосили, що у вересні 2020 року на світ повинен з'явиться їх первісток. Тепер і самі батьки, і їхні родичі і фанати пари з нетерпінням чекають цієї радісної події. І поки пара зберігає мовчання, за неї говорять родичі. Так, днями сестра Джіджі Белла Хадід написала загадковий пост, в якому натякнула на те, що вже стала тіткою. А тепер ще й батько сімейства, Мохамед Хадід, ніжно привітав свою внучку і присвятив їй трепетне послання, опублікувавши його в соцмережах.

Читайте Знай в Google News!

"Здрастуй, моя маленька внучка. Це я, і я неймовірно щасливий. Бажаю тобі сонця і місяця. Бажаю тобі щасливого життя. Знай, що дідусь поруч завжди, я зроблю все для тебе, моя дорога", - написав Мохамед Хадід. Однак, незабаром він видалив свій пост, відповівши лише на один коментар від користувача. Один з фоловерів запитав, чи народила Джіджі, на що Хадід сказав – "ще ні", після чого прибрав лист зі своєї сторінки. Так що фанати ще більше розгубилися, так і не розібравшись, народила модель дочка, або поки ще не народила.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Джіджі Хадід і Зейн Малік вперше стануть батьками, що відомо про вагітність моделі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Белла Хадід підтримала "голий флешмоб" на карантині.

Також портал "Знай.ua" писав, що зачаровує Джіджі Хадід оголила груди для Vogue.