Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі незвичайне фото в образі пристрасної латиноамериканки, а в підписі до нього презентувала українцям свій новий іспаномовний альбом ECLÉCTICA.

Читайте Знай в Google News!

"Я щаслива нарешті представити вам мій новий іспаномовний альбом! Неможливо передати словами почуття, які мене зараз переповнюють - одночасно ейфорія від результату, радість і гордість нарешті ділитися зі світом тим, над чим я працювала весь минулий рік; хвилювання, натхнення, вдячність! І моя творчість, як і я сама – пристрасне, пекуче, емоційне і чуттєве! Гарячий мікс латиноамериканських ритмів та українського колориту відчувається в кожній пісні альбому #Eclectica. Слухайте мої нові пісні - #pelicula, #NoStress, #YeaOrNay #PuraBasura і #Ojala і нехай цей пристрасний вайб наповнить все ваше тіло", - написала Каменських у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.