Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка порадувала шанувальників незвичайними фото, на яких позує і одна, і в компанії відомого артиста і ректора Михайла Поплавського.

Читайте Знай в Google News!

"Як же я люблю наші живі зустрічі. Першого вересня ми стартували з танцювальною школою не тільки для дітей, а й для дорослих. Звичайно ж четвертий рік поспіль ми знову набрали курс з вокалу для дітей @talantschool, а вчора я давала лекцію для моїх студентів @showbiz_knukim в Інституті Поплавського @knu_kim. Як же хочеться, щоб тривало оффлайн навчання. Немає нічого більш прекрасного, ніж живе спілкування з учнями - гумор, контакт, енергія...зовсім інший рівень передачі інформації. Дуже хочеться, щоб ми всі спілкувалися Наживо. Чекаємо всіх бажаючих і дорослих і дітей на заняття в танцювальну школу і на вокальний курс", - написала Наталя в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".