Популярна співачка Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ. Співачка болівійського походження, але знає багато мов, серед яких російська, але нещодавно вона презентувала україномовний хіт. Красуня часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком – Мішель показала спекотне відео своїх пристрасних танців під радісні крики публіки за кадром.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, красуня позує в тьмяній кімнаті у світлі світломузики, вона запально рухається під стильну музику, її танець навіть чимось нагадує стриптиз. Перед камерою Мішель з'явилася в цікавих темних брюках з блискітками і коротенькому чорному топі, її волосся розпущене і розпатлане, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до публікації Андраде написала: "Ох мене ця дівчина @petrosyan__diana надихає Ти вогонь! Спасибі за енергетику і твої танці! Нехай не ідеально, але залишу тут". Фанати не залишили без уваги таку спокусливу публікацію співачки, її завалюють компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.