Популярна українська співачка MamaRika (Анастасія Кочетова - справжнє ім'я) з великим бажанням ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram свіжими фотографіями і відео з особистого і творчого життя. Також 31-річна зірка любить розповідати про власні секрети краси і здоров'я.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу дівчина опублікувала спокусливу фотографію, на якій зображена біля водойми в чорному обтягуючому боді, блакитній джинсовій курточці та білих кросівках. У підписі до знімка MamaRika зізналася, як їй вдалося позбутися целюліту на сідницях.

"Цим фото Мамка остаточно прощається з літом і...целюлітом!😎 Дівчулі,осінь не повід запускати себе і ховати красу під шмотками оверсайз.Тримати себе і свою п’яту точку в тонусі треба незалежно від сезону і настрою...І мій підтягнутий зад цьому підтвердження,як би нескромно це не звучало🙈 Де я такий взяла,спитаєте ви- а я відповім👇🏾Пам’ятаєте, Мамці в сторіс утюжили дупу якимось дивним апаратом?😅 Так от таваріщі,я пройшла курс LPG-масажів,що і дало такий крутий результат:підтягнуту шкіру,ліфтинг,корекцію фігури,лімфодренаж💪", - зазначила артистка.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше MamaRika розповіла про райський відпочинок в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, MamaRika розповіла, що допомогло їй з посмішкою пережити карантин.

Також портал Знай.uа писав, як MamaRika перетворилася на відчайдушну домогосподарку.