У великої кількості шанувальників стан здоров'я Бориса Моїсеєва викликає велике занепокоєння, а в свою чергу у так званих друзів немає поспіху в тому, щоб відвідати свого колегу і приятеля.

Читайте Знай в Google News!

Про те, як зірки ставляться до здоров'я свого друга Моїсеєва розповіла адвокат і телевізійний експерт Тамара Пухова.

Борис Моїсеєв, скріншот: YouTube
Борис Моїсеєв, скріншот: YouTube

"Його друзі по шоу-бізнесу зовсім про нього забули. Я розумію, що через коронавірус у всіх справи не дуже добре йдуть. Але хоча б прийти раз на місяць до людини можна?!", - обурюється Пухова.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Адвокат закликає всіх зірок, з якими Моїсеєв перебував у хороших відносинах, не залишати артиста на самоті, відвідувати його частіше. Особливу претензію Пухова висловила на адресу Примадонни - багаторічної колеги і партнерки Моїсеєва по сцені.

"Алла Борисівна Пугачова чому про нього забула? Кіркоров, Буйнов - всі хлопці, які його свого часу оточували і з якими він співав на одній сцені. Йому було б приємно їх усіх бачити", - звернулася Пухова до зірок.

Експерт припустила, що Моїсеєв, швидше за все, "останні дні доживає на цьому світі", тому доставити йому радість своїм візитом — обов'язок зірок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Басков "дико тусить" з "золотою" молоддю: палаци, ролс-ройс і полювання.

Як повідомляв Знай.uа, Кіркоров втік від галасливої дітвори в райське містечко, колишнього Пугачової атакували розпитуваннями.

Знай.uа писав, з'явилися архівні кадри Пугачової з першим чоловіком, Галкін ще пішки під стіл ходив.