Стас П'єха був улюбленцем багатьох Російський дівчаток десь 10-15 років тому, його образ з розстебнутим коміром сорочки копіювався хлопчиками, а постери з ним висіли практично в кожній дівчачій кімнаті. Проте вже тоді у спадкоємця зоряного прізвища в наявності були серйозні проблеми з наркотиками, про що ніхто і не здогадувався. Про це повідомляє "StarHit".

Читайте Знай в Google News!

Зараз йому сорок років і він не приховує свою залежність, адже за багато років накопичилося чимало історій, пов'язаних з небезпечним захопленням співака. До 30 років з дев'ятнадцятирічного віку П'єха вів тверезий спосіб життя. Однак згодом зірвався і вживав заборонені речовини, руйнуючи своє життя і відносини.

Десь шість років тому стався випадок, який змусив учасника проекту "Фабрика зірок" одуматися. Він розповів про те, що у нього сталося передозування і моторошна панічна атака. "А потім з'ясувалося, що у мене просто інфаркт. Це було на роботі, співав на весіллі. На дев'ятій пісні зрозумів, що хочу піти під підлогу", - доповнив він.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Артист заявив, що на порозі смерті йому стало дуже страшно і він вирішив зателефонувати колишній дружині, щоб почути маленького сина. "І ось дзвоню колишній дружині, кажу, що вмираю, мовляв, передозування, і прошу почути сина, його голос. Я слухав його і ридав", - розповів П'єха.

13 серпня Стасу виповнилося 40 років, які він відзначив великим сольним концертом і тихою вечерею з сестрою і мамою, так як досі самотній.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль засвітила тату в цікавому місці і запропонувала таку ж всім.

Як повідомляв "Знай.ua", захисника Єфремова позбавили статусу адвоката: зашкалив "рівень скандализации″

Знай.ua писав, гаряча модель Міла Кузнєцова показала величезний бюст у всіх ракурсах.