Вчора, 18 вересня 2020 року на офіційному акаунті Анастасії Волочкової була опублікована серія фото - і відеоматеріалів з дня народження адвоката Ольги Лукманової. Згодом практично все за вчорашній вечір було видалено, проте копії залишилися у користувачів Інтернету.

Читайте Знай в Google News!

Так, збереглося відео, завдяки якому і стало ясно, що Волочкова випивала в компанії Микити Борисовича Джигурди і ще кількох людей, включаючи Лукманову. Колишній громадянин "ДНР" і український актор запитав у балерини, що їй привезти із заморських країн.

Недовго думаючи, Волочкова відповіла, що бажає Чудовисько для сексуальних утіх. Вона стояла у футболці з написом "ніхто не піде звідси незайманою" і згодом не заперечувала на фізичний контакт зі своїми грудьми і статевим органом.

"Дивись Настюха майно не перепиши на Джигурду в угарі п'яному", "Випили... забули відключити коментарі", "Паніна не вистачає туди", "Настя... дно... Господи, як ви опустилися", — писали користувачі в коментаря.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова ризикнула з колишнім громадянином "ДНР" - тримає її за груди. Відомо те, що в серпні цього року актор заявив, що вважає Крим юридично територією України.

Як повідомляв "Знай.ua", "нестикування оцінок", - Іраклі Макацарія розкрив деталі про проект "Танці з зірками"

Знай.ua писав, внучка Ротару закохала Манхеттен українською красою - осінь їй до лиця.