Даша Квіткова, переможниця останнього сезону телепрограми “Холостяк” на телеканалі “СТБ” продовжує розвивати себе і ділитися своїми знахідками зі своїми підписниками.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина виклала надзвичайно ніжну і красиву світлину на своїй сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”. Дівчина позує спиною до камери, на ній чорні звичайного крою штани та рожева кофтинка. Щоправда кофтина піднята вгору, чим відкрито повністю спину дівчини. На ній немає білизни. Фотографія дуже ніжна і чуттєва, її супроводжує отакий текст: “ты — Альтаир, среди всех созвездий/, ты Ниагара иссохших вод, ты появилась, /мне тебя обещали/, моя награда,/мой третий Рим” (поетичну мову авторки збережено в оригіналі).

Даша Квіткова - не лише переможниця проєкту, але й одна з небагатьох, хто після зйомок таки пішов під вінець з “холостяком”. Тобто, цього літа телевізійна пара одружилася; навіть карантин не завадив молодятам відіграти гучне весілля з пишною сукнею, великою кількістю гостей і бучним святкуванням. Чоловік Квіткової - Микита Добринін.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.