Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, цього разу зіркова красуня показала в соцмережі незвичайне фото, на якому з'явилася в "банному" образі, а в підписі до нього розкрила секрет молодості і краси.

Читайте Знай в Google News!

На новій фотографії, яку Леся зробила сама, вона позує ніби щойно з душу. На ній білосніжний махровий халат і тюрбан з рушника на голові, при це на обличчі немає макіяжу, а на шиї миле прикраса. Вона серйозно дивиться в камеру, як ніби щось задумала. У підписі до публікації Нікітюк написала: "Дуже часто в пресі зустрічаються заголовки, типу: "Як повернути молодість шкірі обличчя?". Мій рецепт: 7 днів конкретного відпочинку, сонце, море, сон, коктейль, риба, овочі, SPF 50 PA". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію телеведучої, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.