Бути зіркою, або просто медійною персоною непросто-людей, до яких прикута увага публіки і ЗМІ, весь час переслідують різні чутки і плітки, в тому числі, найбезглуздіші. Найчастіше ці чутки стосуються хвороб і ліжка - вже дуже народ цікавить, хто з ким спить.

Телеведучий і вдівець співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв в інтерв'ю порталу Peopletalk розповів про найдурніший слух, який про нього ходив. При тому з пліткою його познайомила Алла Борисівна Пугачова. Шепелєв дружить з Пугачовою і Галкіним, проте преса і фанати з бурхливою фантазією вирішили інтерпретувати цю дружбу по-своєму, вирішивши, що Шепелєв — коханець пародиста Максима Галкіна.

Шепелєв вважає, що з усіх чуток про нього ця — поза конкуренцією.

"Найбезглуздіше-що я коханець Максима Галкіна. А знаєте, хто розповів мені про це? Алла Борисівна. Уявіть ступінь моєї розгубленості", - зізнався телеведучий.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

А поки Шепелєв ділиться секретами правильного виховання. На його думку, головне в цій справі-не говорити дитині, що і як робити, а показувати все на своєму прикладі. Саме тому кожен день потрібно бути прикладом для малюка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, сестра покійної Фріске зворушила кадром з немовлям:"я стала мамою".

Як повідомляв портал Знай.ua, Дмитро Шепелєв заявив, що мріє найближчим часом ще раз стати батьком.

Також портал Знай.ua писав, що Дмитро Шепелєв привів сина на телешоу і всі побачили Жанну Фріске: "у студії ахнули".