Відомий хореограф, телеведучий і шоумен Влад Яма в захваті від своєї дружини Лілії, і це не секрет ні для кого з українців. Пара все робить разом-в тому числі, подорожує і проводить дозвілля. Будучи дуже веселими,молодята не упускають шансу підколоти один одного. Так вийшло і цього разу, коли Влад і Лілія поїхали на Рожеве озеро в Херсонську область.

На своїй сторінці в Instagram, танцюрист поділився фотографіями з поїздки. Кілька фото Лілії у всіх ракурсах, і тільки одна — Влада, де він стоїть з розкинутими руками. Яма розповів, в чому принципова різниця між тим, як фотографуються дівчата, і як це роблять хлопці.

дівчинка: - Сфоткай, будь ласка... - Так, щоб ноги ддинні були... - Тепер трохи крупніше, від колін... - Ще крупніше... -Ближчий... - В сенсі далі... - А зараз "типу я йду"... - І силуетом... - І руки крупно... - Ще парочку... Хлопчик: - а мене-просто щоб сіль було видно.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Серія фотографій вийшла дійсно барвистою і вражаючою, шанувальники в коментаріях відзначили і красу знімків, і почуття гумору Влада Ями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, що Влад Яма підставив горду лисину променям заходу і змусив фанаток верещати.

Раніше повідомляли, з'явилися архівні кадри Пугачової з першим чоловіком, Галкін ще пішки під стіл ходив.

Як повідомляв Знай.uа, онук Пугачової Пресняков-молодший відстрибнув від спогадів весілля з дружиною: "Ні, я не чіпляюся".

Знай.иа писав, дочка Пугачової підхопило морським вітром, ледь втрималася на землі: "яке небо блакитне…".