Олексій Потапенко - відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", а також батько прекрасного сина Андрія, який з'явився в минулому шлюбі артиста з Іриною Горовою. Потап активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Так, цього разу він показав фанатам кумедне фото, на якому позує в цікавому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Потап з'явився у своєму автомобілі, він знімає себе на телефон. Перед камерою він з'явився в білій футболці, поверх якої накинув сірий піджак. При цьому на його голові цікава темна кепка, а на очах оригінальні окуляри, він серйозно дивиться в об'єктив. У підписі до кадру Олексій загадково написав: "я покажу тобі m... (ваші варіанти, що за M??? Таке А???). Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засинаючи його компліментами і жартами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.