Зірка "Лісапетного батальйону" Наталія Фаліон показала свою внучку. Вона розповіла про те, що дівчинка вже закінчила школу і є студенткою, незважаючи на боротьбу з онкологією, що тривала протягом року. Вони зуміли її подолати, проте внаслідок хіміотерапії внучка знаменитості поки ходить без волосся.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне відео було розміщено на сторінці групи на сайті YouTube.

Жінка сказала, що внучка приїхала до неї в село і зазначила під відеозаписом П'ятничани в Чемеровецькому районі Хмельницької області України. "Вона у мене дуже сильна, боєць. Я б радила всім, у кого біда, кому здається, що немає ніякої надії, брати приклад з неї", — розповіла зірка "Лісапетного батальйону".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Сьогодні я нагодую її малинкою, прямо з куща. Тортик вже зробила смачний - "Наполеон". Всім бажаю здоров'я. Ви знаєте, найголовніше це здоров'я. І віра - необхідно вірити, що ти сильний і зможеш все подолати. Любіть життя і боріться за неї", — підсумувала Фаліон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, переможниця "Холостяка" Квіткова без білизни повернулася задом до українців: "Мені тебе обіцяли"

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва в сексі-купальнику побешкетувала з подружкою під кущем: "Ми впоралися"

Знай.ua писав, Тіна Кунакі захопила "ляльковим" цибулею від Louis Vuitton - Белуччі кусає губи від заздрості. Вона також відома як нова дружина Венсана Касселя, який був чоловіком найкрасивішої з жінок світу Моніки Белуччі.