Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася уривками архівного відео з шоу "Танці з зірками", де брала участь ще в 2018 році разом Олександром Прохоровим, проте так і не змогла дійти до фіналу, вибувши в шостому прямому ефірі.

Так, артистка поностальгувала за проектом, згадуючи свій останній танець - гарячий джайв під культову пісню групи "ТІК" - "Вчителька". Тоді красуня побувала в ролі вчительки, пофліртувавши зі шкільним "фізруком" у виконанні Прохорова.

Аааа...полетіти зі свистом з»Танці з зірками"!! Треба вміти красиво😄 а тим більше це легко, коли ти важиш 51-52 кг 😳 😅 2 роки тому приблизно в цей час мій останній шостий ефір ♪ Хто дивиться #танціззірками ? За кого вболіваєте?

Варто відзначити, що в шоу "Танці з зірками 2020" беруть участь Олег Винник, Позитив (Олексій Завгородній), Alyona Alyona, Надія Мейхер, Санта Дімопулос, Тарас Цимбалюк, Дарина Петрожицька, Юлія Саніна, Слава Камінська, Дмитро Танкович, Сергій Танчинець, Сергій Мельник, Арам Арзуманян і Ольга Фреймут. Після чотирьох прямих ефірів проект вже встигли покинути Alyona Alyona і Юрій Гурич, Дмитро Танкович і Ілона Гвоздьова, Слава Камінська і Дмитро Дікусар.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливій сукні показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.