Українська телеведуча Алла Мазур відверто розповіла про боротьбу з онкологією і звикання до нової зовнішності. Днями новий образ телеведучої вразив українців.

Читайте Знай в Google News!

Алла Мазур у сюжеті ТСН зізналася, що спершу дуже переживала, що втратила волосся. Телеведуча розповіла, що їй подобається її нове відображення і не варто його боятися. Крім того, Алла Мазур закликала всіх жінок, які борються з раком, не впадати у відчай, а вірити в себе.

Алла Мазур, фото: instagram.com/allamazurofficial
Алла Мазур, фото: instagram.com/allamazurofficial

Ведуча також каже, що навіть після хвороби потрібно знайти в собі сили радіти простим речам, оскільки це дуже допомагає.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дуже важливо в цьому процесі не ховатися в капсулу. Мені розповідали, що були випадки, коли жінки не озвучували свій діагноз навіть рідним. Я хочу спробувати показати жінкам, що після хвороби наші ультракороткі стрижки можуть бути модними. Навіть після хвороби жінки можуть залишатися стильними і прекрасними ", - розповіла Мазур. Алла Мазур

Восени 2019 Алла Мазур озвучила свій діагноз публічно, але відтягувала розмову зі сином. Син запитав у мами, чи помре вона, але Алла відповіла, що після довгого лікування у неї все буде добре, оскільки сама вірила, що саме так і буде.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гуморист Дядя Жора переплутав дружину з машиною: купив каблучку, але...

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лорак показала ту саму маленьку чорну сукню: така має бути у кожної красуні

Також "Знай.ua" писав, що Руслана знайшла "портал у вічність" між морем і небом: навіть час завмирає