Голлівудська акторка Дженніфер Еністон почала підготовку до Еммі з простої тканинної маски для обличчя. Ну а після шампусика на сніданок нарядила вихованців в намиста і метелики. На думку Еністон, журнал Vogue просто зобов'язаний включити цю пару в список найстильніших цієї онлайн-церемонії.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була розміщена на сторінці Дженніфер в соціальній мережі Instagram.

"Emmys prep... in my other mask 😷🥂 Congratulations to the nominees and all of the amazing performances we’ve seen this year 👏🏼👏🏼🥳❤️", - підписала вона пост, що у перекладі означає "підготовка до Еммі... Вітаємо номінантів та всі дивовижні вистави, які ми бачили цього року".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

На світлині співачка у сірій злегка розтягнутій і зім’ятій піжамі сидить у позі лотоса і смакує шампанське. На обличчі зірки Голлівуду маска із тканини, а рукою вона шле повітряний поцілунок.

На наступному знімку Дженніфер показала своїх домашніх улюбленців, зібраних у намисто і метелики. Двоє собак сидять запишились, позують на камеру для зіркової господині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.