Григорій Чапкіс одружився вчетверте. Як і більшість попередніх шлюбів хореографа цей має присмак мезальянсу і ритм танців. Зовнішність та навіть ім'я молодої дружини приховуються.

Читайте Знай в Google News!

Про щасливу подію Чапкіс повідомив у прямому ефірі шоу “Танці з зірками” на телеканалі “1+1”, де легендарний хореограф оцінює учасників як член журі. Коли Горбунов запитав Чапкіса про важливий рік у його житті - танцюрист відповів, що саме цей, адже він одружився і придбав нову квартиру.

Молодою дружиною артиста стала ровесниця його онуки Анни Сафрончик - їй теж 39 років. До цього хореограф двічі був одружений на партнерках по танцях. Його перші дружини подарували йому дітей, які зараз мешкають за кордоном. Усі діти Чапкіса відкрили власні танцювальні студії і також живуть танцями. Донька мешкає в Італії, а син в Америці. З третьою дружиною Чапкіс розлучився у 2016 році, на той момент вони у шлюбі прожили 28 років.

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Про всі події любовного життя хореографа можна прочитати в одній із його книжок “Танець і любов: секрет довголіття”. До речі, саме цю книгу артист подарував одному з учасників проєкту.

"Людина, яка, я сподіваюся, буде до останніх моїх днів! Вона мені допомагає жити, у мене з'явився стимул. Розумієш? Потрібно за кимось доглядати, кому потрібно робити сюрпризи, потрібно комусь висловити", - прокоментував своє кохання Чапкіс ще восени минулого року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гаряча Кендалл Дженнер відкинула забобони і оголилася перед дзеркалом.

Як повідомляв "Знай.ua", екс-солістка Serebro роздяглася догола на вулиці: "Вогонь, ікона"

Знай.ua писав, зірка з 10-м розміром грудей розірвала вузькі джинси і залишилася з голими принадами.