Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, примірявши лише спокусливе монокіні з "хижим" леопардовим принтом і глибоким декольте, насолоджуючись сонечком, лежачи на дивані. Так, артистка засвітила струнку фігуру і пишні груди, а також надала ролику грайливості за допомогою напівпрозорого ніжного метелика на її обличчі, зробленого за допомогою Insta-фільтрів.

замальовка від Discovery "хижачка полює на сонячних зайчиків" 🐆

Фолловери почали коментувати публікацію Анастасії: "Киця Мура🔥 🔥 🔥"," Принцеса"," які форми"," красуня❤️"," це ж той купальник з сторі)виразно вам личить❤️","і за компліментами чоловіків😉".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще