Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав романтичне відео з 71-річною дружиною, на якому захоплювався Примадонною і її новим образом.

Так, Пугачова позувала біля входу в їх з артистом замок в селі Грязь, примірявши стильне темно-синє плаття, яскраво-червоний кардиган з масивними гудзиками, а також напівчеревики на підборах і шкарпетки, доповнивши образ нюдовим макіяжем. При цьому Алла пожартувала, що Максим "відхопив собі жар-птицю" і грайливо блиснула стрункими ногами.

Моя Жар-птиця 😍 #алла

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Максим повернув А.Б. молодість..👍👍👍", "Вибачте ...але наповнило ту актрису з Діамантової руки 😬 🙈Цигель цигель айлюлю️️", "Алла, ви прекрасні👍 🏻 😍", "Господи, вона виглядає краще, багатьох сорокарічних 👍 Браво Алла Борисівна", "ще яку Жар-Птицю!! 💞 💗 ", "Ой Наша Любов!!! Аллочка Красуня!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️Спасибі Максим!!!💥💥💥😍".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще