З Російської Федерації прийшли вельми сумні новини. Так, 21 вересня, в моторошній ДТП під містом Володимиром загинув відомий актор театру і кіно Дмитро Жулін, зірка серіалу "Олександрівський сад". Чоловікові було 43 роки.

Читайте Знай в Google News!

Співробітники поліції повідомляють, що актор перебував за кермом машини Renault Duster, він порушив правила дорожнього руху, не надавши перевагу маршрутному автобусу. Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Аварія з Дмитром Жуліним, фото: "НП Володимир"
Аварія з Дмитром Жуліним, фото: "НП Володимир"

Кадри з місця аварії розміщені в пабліку соцмережі "ВКонтакте" "ЧП Владимир". Автомобіль актора виїжджав з другорядної дороги і не поступився дорогою автобусу" ПАЗ", в результаті зіткнення жулін загинув на місці, пасажир в його машині отримав травми, в маршрутці ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Аварія з Дмитром Жуліним, фото: "НП Володимир"
Аварія з Дмитром Жуліним, фото: "НП Володимир"

Дмитро Жулін з 1997 по 2005 рік грав у Малому театрі. У травні 2008 року після зйомок серіалу "Полювання на Берію" пішов у монастир послушником, проте пізніше повернувся в професію і знявся в ситкомі "Ботани". Найбільшу популярність акторові принесла роль майора Казаріна в серіалі "Олександрівський сад".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, тернополянин трагічно загинув біля церкви - Бог не допоміг.

Як повідомляв Знай.uа, під Запоріжжям п'яна мати відправила дочку в кому після ДТП, потрібна допомога - їхали на скутері.

Знай.uа писав, на Хмельниччині легковик влетів у фуру, крики і кров на дорозі.