Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка приміряла чарівне вбрання - довгу чорну спідницю з розрізом на нозі і незвичайну вишиванку з відкритими плечима, розшиту яскравими нитками. Жіночний образ красуня доповнила гірчично-жовтим клатчем і босоніжками на підборах, підкресливши струнку фігуру і грайливо сміючись на камеру. При цьому Наталія поцікавилася у численних фанатів, чи обов'язково жінці вміти готувати і прибирати, або досить просто радувати чоловіка своєю красою.

як думаєте, жінці важливо вміти готувати і добре прибирати або просто бути красивою?

Фолловери не пройшли повз: "нехай просто красива знайде собі такого ж просто красивого і нехай поживуть!!! Кожен сам для себе вибирає, що для нього важливіше!!! А в родині кожен повинен один одному допомагати!!!", "Будь-якій людині важливо вміти готувати і прибирати незалежно від статі хоча б для того, щоб жити нормально", "ви прям квітете!!!💕 🌹 🌹 🌹 ", "Залишатися красивою під час прибирання і готування😂 👍 👍 👍".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".