Син Софії Ротару Руслан Євдокименко - теж публічна особистість, чоловік активно веде свій блог в Instagram, де розповідає про життя. Так, Руслан поділився зі своїми підписниками архівними кадрами з весілля мами і своїх заручин з коханою Світланою.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Руслана в мережі Instagram.

Публікація Руслана Євдокименка, скріншот: Instagram
Публікація Руслана Євдокименка, скріншот: Instagram

Публікація Руслана Євдокименка, скріншот: Instagram
Публікація Руслана Євдокименка, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"22 вересня - особливий День в нашій родині! Весілля батьків і наші заручини!", - повідомив Руслан.

Трохи про особисте життя Руслана - зі своєю майбутньою дружиною Світланою зустрічався близько п'яти років, потім зіграли весілля. У шлюбі вони вже більше 25 років. Обидва стали музичними продюсерами, Професія їх тільки зближує. У Світлани і Руслана народилося двоє дітей. Син Анатолій, якому вже 23 роки і донька Софія (18 років). Анатолій став професійний фотографом. Софія вчиться і підробляє в модельному бізнесі.

Варто також нагадати нашим читачам, що Руслан – байкер і часто ділиться з шанувальниками фотографіями на залізному коні. На новому знімку син Ротару позує в сонцезахисних окулярах, мотоциклетному шоломі і шкіряній куртці. Видно, що на вулиці стоїть сонячний день ранньої осені, небо відбивається в шоломі чоловіка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, син Ротару похвалився багатим урожаєм - 13 ящиків, вистачить на довгу зиму і осінь.

Як повідомляв Знай.uа, син Ротару повеселив шанувальників архівним фото: "До школи не піду!″.

Знай.uа писав, племінниця Ротару Sonya Kay зачарувала струнким тілом посеред соняшників, все заради українців.