Популярна українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася радісною новиною, яку вони з чоловіком Іваном довгий час приховували від шанувальників - виявляється, красуня стане мамою вдруге. Варто відзначити, що Ілона та Іван також виховують маленьку доньку Валерію.

Як виявилося, у новому сезоні "Танців з зірками" Ілона зовсім не збирається сидіти вдома - її партнером став шоумен Дмитро Танкович, проте пара вже встигла покинути проект під час другого прямого ефіру, отримавши від суддів 29 балів за фокстрот. Зокрема, красуня вирішила не впадати у відчай, активно голосує за інших учасників шоу, не пропускає жодного прямого ефіру і навіть дає об'єктивні оцінки парам. А нещодавно Ілона розповіла про рік, який кардинально змінив її життя.

Цього тижня на шоу @tanci1plus1 тема 4 ефіру "рік, який змінив життя". Користуючись нагодою, хочу розповісти вам свою історію з життя . 2009рік - це рік, який кардинально змінив моє життя творче і особисте. Цього року я потрапила на проект «Танцюють всі-2сезон» і відтоді вже не покидала сцену. На кастинг я прийшла, чесно кажучи, випадково😂 🙈, моя подруга попросила підтримати її виступ,Ну я і пішла💃 🏽. Коли адміністратори проекту зробили мені виклик і сказали мовляв:»ти якщо вмієш танцювати,то виходь разом з подругою на сцену і підтримай її там,а не в залі"️️️. Це і був мій фатальний вихід на сцену, після якого,за іронією долі,я пройшла далі,а подругу не взяли🙈 🥺. Цей рік визначив моє танцювальне майбутнє, проекти були один за іншим, як сніжний ком, я тільки встигала видихати, крепотура була такою,що,часом було важко ходити і дихати🤪 💃 🏽 😤. На проекті я познайомилася зі своїм партнером @dmitrik_roman , з яким досі танцюю,через 11років☺️. Це мій друг і брат, спасибі тобі Ромка за наш дует. І, звичайно, ж в 2009році я зустріла свою любов @khomiachukivan і після цього я зрозуміла, що тепер Київ мій новий 🏠. Ці роки були складні, часом навіть нестерпні🤯 😫(навчання, проекти, робота в нічних клубах за 50грн,викладання в студіях, торгівля на базарі,робота офіціанткою) але я знала, що все що роблю не дарма! І за все це вдячна долі🙏 Як говорила моя 👵: "праця облагороджує людину"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і" Танців з зірками " не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.